top of page

Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die StOP het hele jaar door organiseert. Door op enkele van de individuele activiteiten te klikken, vindt je meer informatie. Je kunt ook een agenda vinden met alle aankomende activiteiten.

Overview

Bijeenkomsten

StOP organiseert het hele jaar door verschillende bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten komen bestuursleden van de aangesloten verenigingen bij elkaar om kennis uit te wisselen, te brainstormen en vragen te stellen. Elke bijeenkomst wordt gehouden onder een ander onderwerp.

- Alumni

- COVID-19-ondersteuning

- GroVer

- Internationalisering

- KleVer

- Promotie

- Duurzaamheid

Trainingen

Voor de verschillende trainingen die StOP aanbiedt, wordt een gastspreker of trainer uitgenodigd die experts zijn in het onderwerp waar de training over gaat. Tijdens de training geeft de gastspreker de bestuursleden een hands-on aanpak om binnen hun vereniging met dat onderwerp om te gaan. Elke training behandelt een ander onderwerp.

- Alumni

- Diversiteit

- Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

- Promotie

Interfacultaire activiteiten

Gedurende het jaar organiseert StOP samen met een aantal studieverenigingen enkele interfacultaire activiteiten. Deze activiteiten staan ​​open voor alle studenten en zijn bedoeld om studenten van verschillende faculteiten met elkaar te verbinden. De interfacultaire activiteiten dit jaar zijn:

- Interfacultair congres

- Interfacultair feest

- Leidsch Debat

Festival Crowd
vrienden Party

Andere activiteiten

Naast bijeenkomsten, trainingen en interfacultaire activiteiten organiseert StOP andere evenementen die niet onder een van deze categorieën vallen. Dit zijn meestal sociale activiteiten die erop gericht zijn studenten en verenigingen met elkaar te verbinden.

- Besturenactiviteit

- Bestuursinteresse borrel

- Algemene vergaderingen

- Sporttoernooi

bottom of page